Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKUŠAJ UBOJSTVA

Velika policijska potraga za napadačem u Zadru: Nepoznati muškarac zabio 18-godišnjaku nož u prsa

Policija na očevidu, arhiva (Foto: Pixell)
Policija na očevidu, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Policija istražuje slučaj pokušaja ubojstva koji se dogodio u noći sa subote na nedjelju u Zadru, kada je za sada nepoznata osoba nožem ozlijedila 18-godišnjaka, priopćeno je u ponedjeljak iz zadarske Policijske uprave.

Prema sadašnjim informacijama policije, 18-godišnjak se u društvu 20-godišnjaka oko 1 sat u noći kretao Ulicom Krešimira Ćosića, gdje su ih verbalno napale dvije nepoznate muške osobe, a kada su im ta dvojica prišla, nepoznata muška osoba nožem je teško ozlijedila 18-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao

Po informacijama portala Zadarski.hr, muškarac je 18-godišnjaku zabio nož u prsa.

U tijeku je kriminalističko istraživanje povodom ubojstva u pokušaju na štetu 18-godišnjaka, kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja, dodaje se u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene