Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: 22-godišnjak iz Požege osumnjičen za prijevaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zadarska izvijestila je jutros kako je protiv 22-godišnjaka s požeškog područja podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio više kaznenih dijela prijevare, oštetivši više građana za ukupno nekoliko desetaka tisuća kuna.

Istragom je utvrđeno da se 22-godišnjak predstavljao kao odgovorna osoba poduzeća "Dvor plast Brod" sa sjedištem u Zadru, i sklapao ugovore o ugradnji PVC stolarije te za to primao određene novčane priloge, a da stolariju nikada nije ugradio.

Pročitajte i ovo Žena oštetila tri tvrtke, Ilustracija Kazneno prijavljena 43-godišnjakinja kod Rijeke prevarila tri tvrtke i oštetila ih za stotine tisuća eura Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti

Od jednog oštećenog građanina primio je 22 tisuće kuna, od drugoga 7400, od trećeg 7000, a od jedne Zadranke 11 tisuća kuna.

Također osnovano se sumnja da je izrađivao posjetnice i lažno se predstavljao kao predstavnik Osiguranja Zagreb te na temelju toga od jednog Zadranina primio tisuću kuna.

S tim u vezi utvrđeno je da je počinio i kaznena djela krivotvorenja isprava i krađe, navodi zadarska policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene