Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijska uprava zadarska izvijestila je jutros kako je protiv 22-godišnjaka s požeškog područja podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio više kaznenih dijela prijevare, oštetivši više građana za ukupno nekoliko desetaka tisuća kuna.


Istragom je utvrđeno da se 22-godišnjak predstavljao kao odgovorna osoba poduzeća "Dvor plast Brod" sa sjedištem u Zadru, i sklapao ugovore o ugradnji PVC stolarije te za to primao određene novčane priloge, a da stolariju nikada nije ugradio.

Vezani članci Davor Valčić U godinu dana dva požara u njegovoj zgradi: "Urušio se krov, ostali smo doslovno bez krova nad glavom. Šteta je ogromna. Čekamo da nam se rodi beba, a imamo i malo dijete..." Požar u centru Zadra 02 VIDEO Vatrogasci još na oprezu zbog buktinje koja je izbila u centru Zadra: Uzrok strašnog požara tek će se utvrditi

Od jednog oštećenog građanina primio je 22 tisuće kuna, od drugoga 7400, od trećeg 7000, a od jedne Zadranke 11 tisuća kuna.

Također osnovano se sumnja da je izrađivao posjetnice i lažno se predstavljao kao predstavnik Osiguranja Zagreb te na temelju toga od jednog Zadranina primio tisuću kuna.

S tim u vezi utvrđeno je da je počinio i kaznena djela krivotvorenja isprava i krađe, navodi zadarska policija.