Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijska uprava zadarska izvijestila je jutros kako je protiv 22-godišnjaka s požeškog područja podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio više kaznenih dijela prijevare, oštetivši više građana za ukupno nekoliko desetaka tisuća kuna.


Istragom je utvrđeno da se 22-godišnjak predstavljao kao odgovorna osoba poduzeća "Dvor plast Brod" sa sjedištem u Zadru, i sklapao ugovore o ugradnji PVC stolarije te za to primao određene novčane priloge, a da stolariju nikada nije ugradio.

Vezani članci U rad puštena Vjetroelektrana Korlat - 4 Top investicija u zadarskom zaleđu, u rad je puštena vjetroelektrana vrijedna pola milijarde kuna: "Imamo, hvala Bogu, i bure i juga" Vršnjačko nasilje u Zadru Pretukli maloljetnika: Sud odredio jednomjesečni istražni zatvor trojici mladića

Od jednog oštećenog građanina primio je 22 tisuće kuna, od drugoga 7400, od trećeg 7000, a od jedne Zadranke 11 tisuća kuna.

Također osnovano se sumnja da je izrađivao posjetnice i lažno se predstavljao kao predstavnik Osiguranja Zagreb te na temelju toga od jednog Zadranina primio tisuću kuna.

S tim u vezi utvrđeno je da je počinio i kaznena djela krivotvorenja isprava i krađe, navodi zadarska policija.