Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušaj ubojstva

Pucnjava u Vukovarskoj: Policija uhitila bjegunca, drugi dobio mjesec dana pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1986.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

''Postoji osnovana sumnja da je 32-godišnji okrivljenik 21. rujna 2018. oko 20,30 sati u Ulici grada Vukovara kod kućnog broja 241 u Zagrebu, nakon što je 30-godišnjak tijekom verbalnog sukoba s njim, došao do automobila u kojem se okrivljenik nalazio na mjestu vozača, kroz otvoreni prozor vrata vozača iz pištolja ispalio najmanje dva hitca. Jedan metak nije pogodio 30-godišnjaka dok ga je drugi metak pogodio u lijevu natkoljenicu, nakon čega se okrivljenik automobilom udaljio s mjesta događaja'', opisalo je Državno odvjetništvo nemili događaj.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Očevid u Šibeniku nakon pucnjave Upucao ga Pucnjava u Šibeniku: Mladić pokušao ubiti muškarca, policija otkrila pozadinu sukoba

Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela što je sudac istrage prihvatio i odredio okrivljeniku jednomjesečni istražni zatvor po navedenim osnovama.

Zagrebačka policija je priopćila da su uhitili osobu za kojom su tragali i da se nalazi u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene