Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije bio vezan

U samo 12 sati dvoje poginulih na cestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na državnoj cesti D2, dionici ceste između Trpinje i križanja za Bobotu nedaleko Vukovara, u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20,30 sati smrtno je stradao 77-godišnjak iz Osijeka.

Upravljajući Škodom oktavijom 32-godišnjak iz Vukovara iz još neutvrđenih razloga prešao je u lijevu kolnu traku pri čemu je prvo po bočnoj strani zahvatio nadolazeće kombi vozilo, a potom se u lijevom kolničkom traku izravno sudario s nadolazećim osobnim automobilom VW passat, osječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnjak iz Osijeka.

Uslijed sudara, na mjestu je smrtno stradao 77-godišnji suvozač iz Passata, a vozači oba vozila lakše su ozlijeđeni, dok je vozač kombija neozlijeđen. Policija je, navodi se u priopćenju, utvrdila da nitko od sudionika prometne nesreće nije bio pod utjecajem alkohola no i da nitko od sudionika nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Protiv 32-godišnjeg Vukovarca policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru podnijela kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen

Gospić: poginuo motociklist

Na 203. kilometru autoceste Zagreb-Split, u blizini odmorišta Zir, jutros se oko 8,30 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo motociklist poljski državljanin.

Vozeći se u smjeru sjevera, motociklist je sletio s kolnika i na mjestu poginuo. Očevidom će se utvrditi uzrok nesreće, izvjesatila je Ličko-senjska policijska uprava. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene