Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio nezadovoljan njezinim radom

Vodice: Uhićen muškarac koji je putem Facebooka prijetio bivšoj gradonačelnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je muškarac koji je na Facebooku prijetio bivšoj gradonačelnici Vodica i saborskoj zastupnici HDZ-a Branki Juričev-Martinčev, doznaje se u šibenskoj policiji koja u svom priopćenju nije navela identitet oštećene.

Kako doznaje ŠibenikIN, riječ je o 35-godišnjaku kojeg sumnjiče da je 9. lipnja u 22:53 sati na javnom profilu na Facebooku, pod svojim imenom, ozbiljno prijetio vodičkoj političarki s namjerom da je ustraši ili uznemiri.

Pročitajte i ovo Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!" Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete

Prijetnje je iznio zbog osobnog nezadovoljstva njezinim javnim radom pa je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja do nastavka kaznenog postupka predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Kazneno je prijavljen za prijetnju te mu prijeti i do pet godina zatvora.

Za klasičnu prijetnju zakonodavac je namijenio kaznu zatvorom u trajanju do tri godine, ali ako je prijetnja kao u slučaju bivše vodičke gradonačelnice upućena službenoj ili odgovornoj osobi u vezi s poslom koji obavlja, sudac može izreći kaznu i do pet godina zatvora. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene