Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan nakon

VIDEO/FOTO Noć strave i užasa u Sisku: Jedna žena ubijena, četiri teško ranjene osobe, zapaljene kuće i automobili

Aktualno Galerija Policija na mjestu zločina u Sisku Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell Policija na mjestu zločina u Sisku Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell Policija na mjestu zločina u Sisku Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell Pucnjava u Sisku - 1 Pucnjava u Sisku - 1 Foto: Damir Krajac / CROPIX +14 Pucnjava u Sisku - 2 Galerija 1/19 >>
Strašna pucnjava dogodila se u subotu navečer u naselju Capraške Poljane u blizini Siska, gdje je jedna osoba ubijena, četiri su teško, a tri lakše ozlijeđene. Napadač je uhićen.

Uhićen je muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom u naselju Capraške Poljane u blizini Siska, gdje je ubijena 45-godišnjakinja, a četiri su osobe teško ranjene i prebačene u Opću bolnicu Sisak, gdje je utvrđeno da imaju prostrijelne rane na glavi, trbuhu, rukama i nogama.

Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, koje su bježeći lakše ozlijeđene, a prilikom intervencije u ovom događaju lakše je ozljede zadobio i vatrogasac.

Pročitajte i ovo Voda stigla u Dankovec, ilustracija - 3 borba za vodu Žive desetak kilometara od centra Zagreba: Dio naselja nakon 70 godina dobio vodu, no sada pucaju cijevi

Osim toga, u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil djelomično izgorjeli.

"Kada sam došao tamo, vidio sam dim, vidio sam vatru, vidim uplašene ljude. Rekli su mi: 'Bježi, ide s puškom.' Pokupio sam ženu, djecu. Vratio sam se nazad. Radio sam s njim, poznajem ga cijeli život. On je bio malo čudan, psihički, malo nestabilan, ali baš sad da bi tako nešto napravio", rekao je mještanin za Dnevnik Nove TV.

"Kolega mi je propucan, ne znam što je s njim. Rafala nije bilo. Je li bilo ciljano, ili ne... Vidio sam da kuća gori. Čujem pucanj, ali njega nisam vidio. Je li naoružan? Ne znam", dodao je.

Panika zavladala Siskom

Do pucnjave je došlo sinoć oko 20 sati, nakon čega je Sisak bio pod opsadom policije koja je tražila počinitelja nakon što se dao u bijeg. Tražilo ga se dronovima i termovizijskim kamerama, policija je na cesti zaustavljala automobile, a specijalci su lampama pretraživali mjesto zločina.

"U gradu vlada panika, ne pamtim da se ovako nešto ikada dogodilo u Sisku", ispričala je čitateljica DNEVNIK.hr-a.

"Policija je posvuda, čuju se sirene. Mi ne izlazimo iz kuće dok ne uhvate tog luđaka", rekla nam je gospođa iz Siska.

"Mama od dečka zove sve da se zaključaju, i od prijateljice je mama nju zvala da dođe doma. Baš su svi u panici", ispričala je djevojka iz Siska.

Pročitajte i ovo Borba protiv sarkoma, ilustracija - 1 Tumori koštanog tkiva Agresivan tumor koji napada i starije i mlade: Srpanj je mjesec posvećen oboljelima od sarkoma

Jedan mještanin tvrdi da država mora nešto promijeniti.

"Pozivam Andreja Plenkovića da to malo stisne, da se zakon promijeni. Napadač je optuživao ljude da ga truju. Nije normalan. Ima 60 godina. Zapalio je kuće benzinom", istaknuo je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene