Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuni šok

''Gradom vlada panika'', ''Mama zove sve da se zaključaju'': Potresna svjedočanstva uplašenih stanovnika Siska

Policija na mjestu zločina u Sisku
Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell
Stanovnici Siska u potpunom su šoku nakon pucnjave u kojoj je ozlijeđeno više ljudi a jedna je osoba ubijena.

U naselju Kanak u Sisku večeras se dogodila pucnjava, a prema prvim informacijama više je ozlijeđenih te je jedna osoba ubijena.

"Prvo su se pola sata čule sirene hitne i policije, a onda smo saznali da je počinitelj zapalio dvije kuće i pucao iz kalašnjikova, kažu da ima ubijenih i ranjenih, ali ne znamo još detalje. Počinitelj je navodno još u bijegu i uz sebe ima automatsku pušku. U gradu vlada panika, ne pamtim da se ovako nešto ikada dogodilo u Sisku", ispričala je čitateljica DNEVNIK.hr-a.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Sisku - 8 PALIO KUĆE I AUTE FOTO Policija uhitila napadača iz Siska: Ubio jednu osobu, lakše ozlijeđeno dijete dok je bježalo

"Policija je posvuda, čuju se sirene. Mi ne izlazimo iz kuće dok ne uhvate tog luđaka", rekla nam je gospođa iz Siska.

"Mama od dečka zove sve da se zaključaju, i od prijateljice je mama nju zvala da dođe doma. Baš su svi u panici", rekla je djevojka iz Siska.

"Upravo sam se vratila s odjela OHBP tamo je strašno. Bože dragi ljude ranjene dovozi hitna za hitnom", napisala je jedna korisnica Facebooka.

"Čuo sam pucnjeve i nazvao sam policiju. Sad su specijalci sve blokirali, sirena se čuje", ispričao je čitatelj 24sata te dodao kako je muškarac zapalio i par kuća.

Policija je oko 1 sat ujutro uhitila napadača koji je u Sisku ubio 45-godišnjakinju. Četiri osobe teže su ozlijeđene i dvoje lakše. Među njima je i dijete.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene