Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gorjela garaža, kuća, šuma...

VIDEO Drama u Zagrebu: Usred intervencije pred vatrogascem odjeknula snažna eksplozija, njegova kamera sve zabilježila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su se vatrogasci borili s požarom u zagrebačkim Šestinama, ispred jednog je eksplodirala, pretpostavlja se, boca acetilena. Zastrašujući trenutak eksplozije zabilježila je njegova kamera, a video je objavljen na Facebooku.

Zagrebački vatrogasci za dlaku su izbjegli tragediju prilikom gašenja požara u naselju Šestine, na adresi Kelkovići 23. 

Nešto prije 10 sati stigla im je dojava o požaru garaže na toj adresi, no vatra je ubrzo zahvatila kuću i okolnu šumu. Na teren su izašla četiri vatrogasna vozila i vatrogasci su odmah prionuli gašenju. 

U trenutku kad je jedan od njih započeo s gašenjem dogodila se glasna eksplozija, prema svemu sudeći boce acetilena, koju su kasnije pronašli 50 metara dalje. Samim čudom u toj eksploziji niti jedan vatrogasac nije ozlijeđen. Požar je u međuvremenu stavljen pod kontrolu, a prve ekipe vratile su se u postaju. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buktinja na cesti VIDEO Zaradila samo ogrebotine: Išla na posao, zbog skliske ceste izgubila nadzor nad vozilom i završila na krovu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obavljen očevid Utvrđen uzrok velikog požara u Čakovcu: Plamen se s drvenih baraka proširio na susjednu tvrtku, oštećeni brojni objekti

Trenutak eksplozije snimljen je kamerom koja se nalazi na vatrogascu, a snimka je objavljena na Facebooku. 

Pod objavom su i brojna svjedočanstva stanovnika toga dijela grada, koji potvrđuju jačinu detonacije. "Eksplozija nas je dobro prestrašila! Tim više jer smo načeti od potresa i nije nam svejedno", komentira jedan od stanovnika Šestina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene