Nakon što je u istrazi zaplijenila nešto manje od 109 kilograma marihuane i 528 grama kokaina, zagrebačka policija privela je dvojicu muškaraca i ženu koje sumnjiči da su radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine marihuane i kokaina, koje su skrivali i prepakiravali u iznajmljenom stanu u Novom Zagrebu te u garaži na Trešnjevci.

Galerija


Policija je u srijedu priopćila kako je muškarce u dobi od 33 i 38 godina te 33-godišnju ženu kazneno prijavila zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Vezani članci Zapljena droge u Komiži na Visu - 1 Na Visu uhvaćen "poljoprivrednik": Policija zaplijenila rekordnih 25 kilograma marihuane, 13 stabljika, sjemenke i vage Zaplijenjeno više od 30 kilograma marihuane, novac i automobil - 6 Uhvaćeni dileri: Zagrebačka policija zaplijenila više od 30 kilograma droge, automobil i novac

Prilikom uhićenja u ponedjeljak oko 13:30 u Malnarovoj ulici 38-godišnjak je policiji dragovoljno predao 148 grama marihuane pakirane u dva plastična paketa, kao i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Policija je istog dana u poslijepodnevnim satima pretragom stana koji koriste osumnjičeni pronašla 1,3 kilograma marihuane pakirane u četiri paketa, 528 grama kokaina pakiranih u dva plastična paketa, tri digitalne vage s tragovima droge te uređaj za vakumiranje i vrećice za pakiranje.

U utorak ujutro u garaži na Trešnjevci koju koristi 38-godišnjak policija je otkrila 107 kilograma i 350 grama marihuane pakirane u 102 plastična paketa te vreće i folije za pakiranje.

U policiji ističu da pronađena količina i način pakiranja droge te predmeti za vaganje i pakiranje, uz novac, idu u prilog činjenici da je pronađena droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, dok je Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno posebno izvješće. (Hina)

Bivši policajac priveden u Zadru, pomagao je u bijegu kriminalcu Denisu Paraću