Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčica, koja je stradala u jučerašnjoj prometnoj nesreći kod mjesta Donja Vrba, i dalje je kritično i nalazi se u životnoj opasnosti.


Dok je stanje 9-godišnjakinje nepromjenjivo, obitelj s područja Rijeke mora se nositi sa smrću njezine 2 godine starije sestre, koja je u istoj nesreći poginula.

Vezani članci Slika nije dostupna Drama u ZOO-u: Trogodišnji dječak pao u nastambu s jaguarima! Slika nije dostupna Čička Poljana: Stanje i dalje teško, vodostaj prešao kritičnu točku!

Nesreća se dogodila jučer kada se šesteročlana obitelj vozila iz Županje prema Zagrebu. 47-godišnji otac je izgubio nadzorom nad vozilom, koje je probilo središnju pregradu autoceste, uletjelo na suprotni prometni trak i završilo na travi kraj autoceste.

Istražni sudac je naredio vještačenje, na kojem će se utvrditi da li je do nesreće došlo zbog kvara na vozilu, rekao je Antun Jakobović iz PU brodsko-posavske.

>> U teškoj nesreći poginula djevojčica, mlađa sestra bori se za život

U bolnici Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu nalaze se i 47-godišnja majka, otac, te dvoje djece, starih 18 i 5 godina.