Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi kaznena prijava

Unuk osumnjičen da je nožem nasmrt izbo djeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvasetpetogodišnjak iz Osijeka osumnjičen je da je jučer oko 18,30 sati hladnim oružjem nekoliko puta ubo 81-godišnjaka, koji je od rana umro na mjestu napada, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Neslužbeno se doznaje da je 81-godišnjeg Osječanina u obiteljskoj kući u u Osijeku usmrtio 25-godišnji unuk.

Glasnogovornica osječko-baranjske Policijske uprave Ivana Delaš rekla je na konferenciji za novinare kako osumnjičeniku slijedi kaznena prijava za ubojstvo, tijekom dana će biti priveden pritvorskome nadzorniku, a nakon toga i u osječko Županijsko državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Načelnik Prve osječke policijske postaje Mario Horvat rekao je kako je policija u toj obitelji intervenirala nekoliko puta - zadnji put 26. siječnja, a 25-godišnjak je tada, zbog nasilja u obitelji, priveden prekršajnoj sutkinji koja mu je izrekla desetodnevno zadržavanje, nakon čega je pušten iz zatvora.

Dodao je kako je osumnjičeni 25-godišnjak nekoliko puta kazneno prijavljen, dva puta zbog sumnje da je u toj kući izazvao požar te još nekoliko puta zbog remećenja reda i mira, zloporabe droga i nasilničkog ponašanja prema majci, djedu i baki.

Odgovarajući na novinarsko pitanje Horvat je rekao da jučer ubijeni 81-godišnjak nije tražio policijsku zaštitu te kako ne može reći je li osumnjičeni 25-godišnjak psihički bolesna osoba. Dodao je kako je policija 2010. godine dva puta na zamolbu osječkoga Kliničkoga bolničkog centra dovodila osumnjičenika u tu ustanovu na odjel psihijatrije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene