Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje će im duša?

Oprez, kriminalci imaju novu metodu! Opet prevarili ženu kojoj su već uzeli desetke tisuća eura, pogledajte kako su je sad nasamarili

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Umirovljenica je prevarena nakon što je povjerovala da će putem internet bankarstva ostvariti povrat novca jer je unazad nekoliko godina prevarena prilikom ulaganja u kriptovalute.

74-godišnjakinja iz Bjelovara je prijavila da ju je telefonom kontaktirao muškarac koji je rekao da radi na povratu novca građanima oštećenim ranijim prijevarama ulaganjem u kriptovalute.

"S obzirom da je 74-godišnjakinja unazad nekoliko godina prevarena prilikom ulaganja u kriptovalute za iznos od više desetaka tisuća eura povjerovala je da može ostvariti povrat sredstava. Muškarac je od nje zatražio na otvori aplikaciju internet bankarstva i pročita mu šifru za autorizaciju transakcije što je oštećena i učinila.

Naknadno je utvrdila da je umjesto uplate na njen račun izvršena isplata novčanih sredstava u iznosu 1334 eura.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković o smjeni Davora Filipovića - 3 nakon sjednice vlade Plenković se pravda zbog sporne izjave: "Možda sam trebao biti precizniji, vi ste se poprilično uzjogunili"

Upozoravamo građane koji su već oštećeni ranijim prijevarama prilikom investicijskih ulaganja da budu dodatno oprezni pri ponudama vraćanja izgubljenih sredstava jer malo je vjerojatno da će prevaranti poželjeti vratiti novac već se vjerojatno radi o novom obliku prijevare", izvijestila je policija

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene