Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos kod Varaždina

Ulicom divljao automobilom, pokušao pregaziti policajce pa prešao preko stopala 9-godišnjeg dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje da je u Donjem Vratnu četvrtak navečer automobilom pokušao udariti policijske službenike te je ozlijedio 9-godišnje dijete.

Kako se sumnja, prilikom postupanja policijskih službenika PP Varaždin, 18. lipnja oko 21.20 sati u Donjem Vratnu policijske službenike je na ulici osobnim vozilom pokušao udariti 25-godišnji vozač.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Kneginec prometna 8 Kneginec FOTO Teška prometna nesreća kod Varaždina: Uletio u dvorište kuće pa završio na krovu, ima ozlijeđenih

Očevidom je utvrđeno da je 25-godišnjak osobnim vozilom upravljao velikom brzinom i ugrožavao mještane, nakon čega ga je policijski službenik pokušao znakovima upozoriti da smanji brzinu. Vozač je na to okrenuo vozilo prema policijskim službenicima i pokušao ih udariti. Kako bi izbjegli nalet automobila policajci su se bacili u stranu, a vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na travnjak. Pritom je ugrozio vlasnike kuće koji su bili u dvorištu te vozilom prešao preko stopala 9-godišnjeg dječaka koji je teško ozlijeđen.

Policajci su lakše ozlijeđeni, a dječaku je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su mu slomljene kosti stopala.

Podivljali vozač je pobjegao s mjesta nesreće, no naknadno je pronađen te doveden u prostorije policijske postaje. Nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku uz kaznene prijave za Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom te Prisila prema službenoj osobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene