Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska akcija

Uhvaćeno šestero dilera s novogradiškoga područja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestero dilera s novogradiškoga područja, otprije poznati po zloporabi opojnih droga, uhvaćeni su nakon dvomjesečne policijske akcije u kojoj je zaplijenjeno oko pola kilograma marihuane, više od 100 grama heroina te 123 tableta s popisa opojnih droga.

Petoricu muškaraca i ženu u dobi od 23 do 32 godine sumnjiči se da su u Bosni i Hercegovini nabavljali drogu za novogradiško narkotržište. Osim droge, vrijedne oko 40 tisuća kuna, policija je oduzela dva automobila i nekoliko mobitela, dva pištolja, 3.600 kuna i 70 eura.

Pročitajte i ovo MUP Srbije uhićena u Srbiji VIDEO Srednjoškolka prevozila 8,5 kilograma droge pa pala u ruke policije: Pogledajte kako je izgledalo uhićenje Slika nije dostupna OBJAVIO USKOK Od igle do lokomotive: Preprodavali kokain, heroin, marihuanu, MDMA i amfetamin pa zaradili optužnicu

Načelnik Odjela kriminalističke policije Brodsko-posavske policijske uprave Zlatko Vujčić vjeruje da su razbili jedan uhodani lanac krijumčarenja i raspačavanja droge na novogradiškome i širem području. Na izvanrednoj konferenciji za novinare izneseni su i podaci o sinoćnjoj zaplijeni 200 kilograma rezanog duhana na graničnome prijelazu u Slavonskome Šamcu.

Policija i carinici pronašli su duhan u kamionu s bosanskohercegovačkim oznakama. Pošiljka, čija se vrijednost procjenjuje na 30 tisuća kuna, otkrivena je na prostoru za smještaj praznih paleta, a bila je namijenjena hrvatskome tržištu. Protiv 30 godišnjega državljanina BiH, koji je duhan unio u Hrvatsku izbjegavajući carinski nadzor, podnijet će se kaznena prijava. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene