Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uhvaćen je i treći razbojnik koji je sudjelovao u pljačkama poštara u Klinčaselskoj ulici i poštanskog kombija u Kašini u kojima je s još dvojicom ranije uhvaćenih suradnika opljačkao više od 750 tisuća kuna, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.


Osumnjičenog 28-godišnjaka i njegovu dvojicu prijatelja u dobi od 22 i 35-godina policija tereti za oružani prepad na poštara u Klinčaselskoj ulici 20. siječnja kada su odnijeli 35 tisuća kuna te pljačku oko 750 tisuća kuna iz poštanskog kombija ispred poštanskog ureda u Kašini 10. ožujka.

Tada su dvojica razbojnika u bijegu od policije automobilom izgurali s ceste policijsku ophodnju pri čemu su dvojica policajaca lakše ozlijeđena. No, policija je ubrzo u jednom dvorištu uz cestu pronašla napušten automobil i u njemu opljačkan novac i oružje. Tri dana kasnije dvojica razbojnika su uhvaćena, a ovih dana je uhićen i posljednji sudionik pljački.

Osumnjičeni 28-godišnji D.T. priveden je u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. Razbojnička trojka od ranije je poznata policiji po kriminalu. (Hina)

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji Slika nije dostupna Prepoznajete li ovog razbojnika?