Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maskirani pljačkaši

Uhićeni osumnjičenici za razbojstva u kladionicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila dvojicu 22-godišnjaka koje osnovano sumnjiči da su istog dana počinili dva razbojstva u kladionicama u Rijeci i Viškovu.

Kriminalističkom istragom, priopćila je primorsko-goranska Policijska uprava, utvrđeno je da su njih dvojica maskirani 21. veljače u 14,50 sati u kladionici u Primorskoj ulici, uz prijetnju pištoljem i nožem, odnijeli 2.800 kuna. Istog dana u 17,40 sati iz kladionice u Viškovu, također uz prijetnju pištoljem, odnijeli su 1.550 kuna. Policija je pronašla dio opreme kojom su se koristili pri razbojstvu te je utvrdila da su ukradeni novac potrošili u kasinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili Slika nije dostupna Zatočeništvo u Dalju Uhićene tri osobe zbog sumnje u počinjenje ratnog zločina, četvrta nedostupna hrvatskim vlastima

Nakon policijske istrage, uz kaznenu prijavu privedeni su istražnome sucu Valentinu Ivanetiću, po čijoj će odluci M.Š. iz Rijeke i E.A. iz Viškova u pritvoru ostati 48 sati, do istražnog zahtjeva. Pritvor im je određen zbog opasnosti od ometanja istrage utjecanjem na svjedoke te ponavljanja kažnjivog djela, doznaje se od Županijskoga suda u Rijeci. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene