Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je uhitila dvojicu 22-godišnjaka koje osnovano sumnjiči da su istog dana počinili dva razbojstva u kladionicama u Rijeci i Viškovu.


Kriminalističkom istragom, priopćila je primorsko-goranska Policijska uprava, utvrđeno je da su njih dvojica maskirani 21. veljače u 14,50 sati u kladionici u Primorskoj ulici, uz prijetnju pištoljem i nožem, odnijeli 2.800 kuna. Istog dana u 17,40 sati iz kladionice u Viškovu, također uz prijetnju pištoljem, odnijeli su 1.550 kuna. Policija je pronašla dio opreme kojom su se koristili pri razbojstvu te je utvrdila da su ukradeni novac potrošili u kasinu.

Vezani članci Pad kabine žičare u Italiji Sud pustio trojicu osumnjičenih za pad žičare u Italiji da se brane sa slobode: "Ne mogu pobjeći ni sakriti dokaze" Slika nije dostupna Uhićene dvije osobe osumnjičene za ubojstvo Borisa Nemcova

Nakon policijske istrage, uz kaznenu prijavu privedeni su istražnome sucu Valentinu Ivanetiću, po čijoj će odluci M.Š. iz Rijeke i E.A. iz Viškova u pritvoru ostati 48 sati, do istražnog zahtjeva. Pritvor im je određen zbog opasnosti od ometanja istrage utjecanjem na svjedoke te ponavljanja kažnjivog djela, doznaje se od Županijskoga suda u Rijeci. (Hina)