Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu braće u dobi 26 i 28 godina koje sumnjiči da su u nedjelju rano ujutro u klubu Paradiso u Sesvetama nakon svađe noževima izboli dvojicu muškaraca.


Mlađi napadač uhićen je u ponedjeljak nakon što je policija razgovarala s 20-ak svjedoka i pregledale snimke nadzornih kamera. On je priznao djelo pa se tako došlo i do drugog napadača, izvijestila je danas glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. Policija osumnjičenu braću tereti za pokušaj ubojstva dvojice muškaraca starosti 27 i 30 godina, koji su u noćnom klubu u Sesvetama, prema nagađanjima medija, radili kao redari, a što policija nije utvrdila.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Pokušao ubiti muškarca u polju kod Jastrebarskog: Udario ga šakom u glavu pa ubo nožem Žena s nože, ilustracija (Foto: Getty Images) Izbola muža kad je vidjela eksplicitne slike s drugom ženom, a onda je uslijedio još veći šok

Svađa među sukobljenim stranama izbila je u klubu oko 3,15 sati ali je ubrzo vani prerasla u fizički sukob u kojem su napadači i žrtve razmijenili više udaraca po glavi i tijelu. Osumnjičeni 28-godišnjak u jednom je trenutku zapucao iz plinskog pištolja, a onda je nožem zarezao 30-godišnjaka po trbuhu i lakše ga ozlijedio. U isto vrijeme mlađi brat je drugog muškarca nožem ubo u trbuh i zarezao ga po prsnom košu te ga teško ozlijedio. Nakon napada oni su pobjegli, no ubrzo su uhvaćeni i odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Ozlijeđenim muškarcima pomoć je pružena na mjestu napada, nakon čega su prevezeni u bolnicu. (Hina)