Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izboli dvojicu muškaraca

Uhićeni osumnjičeni za napad noževima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu braće u dobi 26 i 28 godina koje sumnjiči da su u nedjelju rano ujutro u klubu Paradiso u Sesvetama nakon svađe noževima izboli dvojicu muškaraca.

Mlađi napadač uhićen je u ponedjeljak nakon što je policija razgovarala s 20-ak svjedoka i pregledale snimke nadzornih kamera. On je priznao djelo pa se tako došlo i do drugog napadača, izvijestila je danas glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. Policija osumnjičenu braću tereti za pokušaj ubojstva dvojice muškaraca starosti 27 i 30 godina, koji su u noćnom klubu u Sesvetama, prema nagađanjima medija, radili kao redari, a što policija nije utvrdila.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Svađa među sukobljenim stranama izbila je u klubu oko 3,15 sati ali je ubrzo vani prerasla u fizički sukob u kojem su napadači i žrtve razmijenili više udaraca po glavi i tijelu. Osumnjičeni 28-godišnjak u jednom je trenutku zapucao iz plinskog pištolja, a onda je nožem zarezao 30-godišnjaka po trbuhu i lakše ga ozlijedio. U isto vrijeme mlađi brat je drugog muškarca nožem ubo u trbuh i zarezao ga po prsnom košu te ga teško ozlijedio. Nakon napada oni su pobjegli, no ubrzo su uhvaćeni i odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Ozlijeđenim muškarcima pomoć je pružena na mjestu napada, nakon čega su prevezeni u bolnicu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene