Bakar, panorama (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)
Bakar, panorama (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Bakranka je dovedena na sud i prije 20-ak dana, pod sumnjom da je u Bakru izazvala požar u kojem je pričinjena šteta od gotovo 450 tisuća kuna, a uz to je, kako se sumnja, počinila i krađu.


Stanovnica Bakra V. M. (67) uhićena je i privedena proteklog vikenda na sud jer je susjedu prijetila smrću. Nakon što je saslušana, izrečene su joj mjere opreza i puštena je da se brani sa sobode.

Vezani članci Zlostavljana djevojka, ilustracija (Foto: Getty images) Užas u Splitu: Djevojka iz BiH javila se na oglas za čuvanje djeteta, uzeli joj putovnicu, zatočili i prijetili smrću Djevojke u kratkim hlačicama, ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) "Odrubit ću vam glave!": Volonterke koje su pomagale graditi cestu dobile stravičnu prijetnju zbog - kratkih hlačica

Naime, sumnjiči ju se da je proteklog utorka u noćnim satima na stubištu stambene zgrade u Bakru zaprijetila susjedu i rekla mu: "Uništit ću vas! Nestat ćete!", piše Novi list. Bakranka je dovedena na sud i prije 20-ak dana, pod sumnjom da je u Bakru izazvala požar u kojem je pričinjena šteta od gotovo 450 tisuća kuna, a uz to je, kako se sumnja, počinila i krađu. Iz pritvora je izašla nakon 10-ak dana jer je izvanraspravno vijeće prihvatilo žalbu obrane na pritvor pa je puštena da se u daljnjem postupku brani sa slobode.

Naime, u tom ju se postupku sumnjiči da je 21. kolovoza rano ujutro ušla u dvorište jedne obiteljske kuće u Bakru te u garaži i priručnom skladištu, preuređenom u apartman, podmetnula požar. Pri tome je izgorio veći dio namještaja i inventara, čime je 53-godišnjem vlasniku pričinjena šteta od 367 tisuća kuna. U garaži su u potpunosti izgorjela dva motocikla marke BMW u vlasništvu njemačkog državljanina, kojem je pričinjena šteta od 80 tisuća kuna.

Osumnjičena je i da je u noći od 21. na 22. kolovoza u Bakru s barke uzela i za sebe zadržala drvena vesla i pribor za ribolov, pričinivši 21-godišnjem vlasniku štetu od 1.100 kuna. Sva kaznena djela Bakranka poriče, ali po informacijama Novog lista, istražitelji smatraju da je tereti snimka s nadzorne kamere, koja je zabilježila njeno kretanje koje se može povezati s tim događajem.