Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propucao trojicu

Zbog propucavanja trojice uhićen vlasnik narodnjačkog kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila osobu koja je u Kaštel Lukšiću, na Cesti dr. Franje Tuđmana pucala iz vatrenog oružja teže ozlijedivši dvije osobe u jednom narodnjačkom klubu, priopćila je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Riječ je o 30-godišnjem A. G., vlasniku lokala, za kojeg se osnovano sumnja da je pucavši iz pištolja CZ, kalibra 7,65 milimetara, u narodnjačkom klubu 'Oaza', ozlijedio u desnu potkoljenicu 24-godišnjem T. Š. iz Kaštel Novog, a 30-godišnjeg M. B. pogodio je u leđa. Osim njih u pucnjavi je lakše ozlijeđen i 38-godišnji S. I. iz Kaštel Kambelovca koji je zadobio okrznuće streljivom na šaci desne ruke.

Pročitajte i ovo Kaštelani nezadovoljni - 3 Stigao i odgovor Građani stigli na razgovor pa poljubili vrata gradonačelnika: "Frustrirani smo jer ne želi raspravljati o vrlo bitnoj stvari" Ilustracija uhićen muškarac Pucao je po gradu uz hrvatsku granicu, a onda i na policiju: Mjesto je bilo pod opsadom do dugo u noć

Policija sumnja da je do pucnjave došlo nakon što su oko 4,30 sati, u 'Oazu' došla ta trojica mladića. Nakon toga je jedan od njih fizički napao 22-godišnjaka T.Š. te je došlo do fizičkog sukoba između trojice redara s jedne strane, i navedene trojice, s druge strane. Potom je vlasnik lokala A.G., vjerojatno želeći primiriti situaciju u lokalu, izvadio pištolj i ispalio više streljiva.

>> Dva mladića ranjena u pucnjavi u narodnjačkom kafiću

Policija je na mjestu događaja pronašla dvije čahure i tri komada streljiva, a u blizini lokala odbačen pištolj. Tijekom očevida je pretražen lokal Oaza i sedam automobila. Vlasnik lokala je 'zaradio' kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju i tijekom nedjelje će biti priveden na saslušanje kod dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Splitu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene