Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi kaznena prijava

Uhićen u švercu mandarina i meda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u automobilu 29-godišnjaka u Ulici Stjepana Radića u Metkoviću pronašla veću količinu prehrambenih proizvoda prokrijumčarenih iz Bosne i Hercegovine te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog izbjegavanja carinskog nadzora, izvijestila je danas dubrovačko-neretvanska policija.

Policija je jučer u Metkoviću zaustavila osobni automobil dubrovačkih registracijskih oznaka, koji je vozio 29-godišnjak, te je u njemu pronašla 100 kilograma mandarina, 23,5 kilograma meda, 25 kilograma suhih smokava, 15 kilograma marmelade te luk, masline, limun, sokove i maslinovo ulje.

Kriminalističkom istragom utvrđeno je da je 29-godišnjak tu robu kupio u Bosni i Hercegovini i unio je u Hrvatsku izbjegavajući carinski nadzor. (HIna)

 

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene