Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen 39-godišnjak na temelju međunarodne tjeralice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (39), za kojim je bila raspisana međunarodna tjeralica zbog kaznenog djela protiv civilnog stanovništva na području Novske u ožujku 1993., danas prijepodne bit će sproveden u sisački zatvor.

Kako je priopćila Policijska uprava sisačko-moslavačka policija će osumnjičenog preuzeti u zagrebačkoj zračnoj luci od djelatnika Interpola.

Pročitajte i ovo Potres kod Siska Zatreslo se Potres u blizini Siska: "Ovo je gadno streslo! Skoro sam pala sa stolca" Screenshot I kad te probude usred noći... Slab potres pogodio sisačko područje, građani: "Di si lipa, di si radosti"

Osumnjičeni (1968.) je uhićen u Njemačkoj, a okrivljen je da je u ožujku 1993. počinio ratni zločin na štetu četveročlane obitelji iz Novske, u čemu je sudjelovalo više osoba.

Jednoga od počinitelja, također rođenog 1968. godine, iz Novske, 14. studenoga izručila je Srbija, i nalazi se u zatvoru u Požegi, dok se za ostalim počiniteljima traga.

Tridesetdevetogodišnjaka iz Novske Njemačka je izručila Hrvatskoj na temelju međunarodne tjeralice koju je za njim raspisao Županijski sud u Sisku.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene