Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Ubojstvo u tramvaju broj 6: Pakistanac dobio 12 godina

Mrtvo tijelo u tramvaju - 1
Mrtvo tijelo u tramvaju - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mrtvo tijelo u tramvaju - 1 Mrtvo tijelo u tramvaju - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mrtvo tijelo u tramvaju - 2 Mrtvo tijelo u tramvaju - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Mrtvo tijelo u tramvaju - 3 Galerija 1/3 >>
Ubojstvo u tramvaju broj šest dobilo je svoj sudski epilog. Pakistanac osumnjičen za ubojstvo nepravomoćno je osuđen na 12 godina zatvora.

Pakistanac M.S. (27) osuđen je nepravomoćno na 12 godina za ubojstvo u tramvaju iz rujna 2021. U svojoj obrani porekao je krivnju za zločin. Odluka je donesena na Županijskom sudu u Velikoj Gorici, javljaju 24 sata. 

Pakistanac je rekao da mu je čovjek došao i rekao nešto, a da je od svega samo razumio da je rekao: stranac. Izjavio je da ga je muškarac udario šakom u trbuh pa zgrabio i nije puštao, a u obrani je izvukao nož.

Kako kaže, u Hrvatsku je došao vlakom preko Srbije gdje je doživio nesreću te je ostao bez lijeve noge.

Čim je ubio čovjeka, u manje od 24 sata kupio je u Zagrebu avionsku kartu za Rim i hladno se pravio kao da se ništa nije dogodilo.

Pedesetdvogodišnji muškarac pronađen je kako mrtav leži u tramvaju, s ubodnom ranom.

Mladog Pakistanca optužnica tereti da je 18. rujna 2021. oko 8.55 sati u tramvaju linije broj 6 koji je prometovao od okretišta Sopot neposredno prije tramvajskog stajališta Most mladosti na Sarajevskoj cesti u priključnim kolima prvo se posvađao, a zatim i fizički sukobio sa ubijenim. 

Pakistanca se teretilo da je 52-godišnjem muškarcu zadao ubodnu ranu na području vrata. Muškarac je preminuo. Pakistanac se potom uputio prema centru grada. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene