Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepraćen u Zagreb

Ubio majku i ranio oca: Sudac Dubrovčaninu odredio istražni zatvor i poslao ga u zatvorsku bolnicu na liječenje

Teško ubojstvo u Dubrovniku - 5
Teško ubojstvo u Dubrovniku - 5 Foto: DNEVNIK.hr
DORH je tražio pritvor jer sumnja da je u trenutku pucanje u obiteljskoj kući u Dubrovniku bio neubrojiv i da bi mogao počiniti teže kazneno djelo.

Određen je istražni zatvor za muškarca (37) kojeg se sumnjiči da je u Dubrovniku 3. lipnja u obiteljskoj kući pucao u majku (67) i oca (68). Otac je teško ozlijeđen, a majka je naknadno preminula

Pročitajte i ovo Danka Ilić gdje je tijelo djevojčice? Otkriveni rezultati DNK analize automobila kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

"Nakon nemogućnosti ispitivanja okrivljenika, sucu istrage Županijskom sudu u Dubrovniku predloženo je određivanje istražnog zatvora jer postoji vjerojatnost da je okrivljenik u vrijeme počinjenja kaznenih djela bio neubrojiv i da bi mogao počiniti teže kazneno djelo. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i okrivljeniku odredio istražni zatvor po navedenoj osnovi", objavio je DORH. 

Osumnjičenog su prebacili u zatvorsku bolnicu u Zagrebu.

"Odredio sam mu istražni zatvor kao neubrojivoj osobi i on je odmah nakon toga prepraćen u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Tamo će biti do daljnjeg dok se ne provede vještačenje", rekao je za DuList Dežurni sudac Županijskog suda u Dubrovniku i glasnogovornik Županijskog suda Pero Miloglav.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene