Teško ubojstvo u Dubrovniku - 5
Teško ubojstvo u Dubrovniku - 5 Foto: DNEVNIK.hr

DORH je tražio pritvor jer sumnja da je u trenutku pucanje u obiteljskoj kući u Dubrovniku bio neubrojiv i da bi mogao počiniti teže kazneno djelo.


Određen je istražni zatvor za muškarca (37) kojeg se sumnjiči da je u Dubrovniku 3. lipnja u obiteljskoj kući pucao u majku (67) i oca (68). Otac je teško ozlijeđen, a majka je naknadno preminula

Vezani članci Margareta Mađerić Državna tajnica: ''Potpuno je neshvatljivo ono što se dogodilo. Nismo imali nijednu prijavu koja bi ukazivala na nasilje'' Ubojstvo u Mlinovima - 2 Tko je muškarac koji je ugušio svoje troje djece? Radio u brojnim austrijskim tvrtkama na vodećim pozicijama...

"Nakon nemogućnosti ispitivanja okrivljenika, sucu istrage Županijskom sudu u Dubrovniku predloženo je određivanje istražnog zatvora jer postoji vjerojatnost da je okrivljenik u vrijeme počinjenja kaznenih djela bio neubrojiv i da bi mogao počiniti teže kazneno djelo. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i okrivljeniku odredio istražni zatvor po navedenoj osnovi", objavio je DORH. 

Osumnjičenog su prebacili u zatvorsku bolnicu u Zagrebu.

"Odredio sam mu istražni zatvor kao neubrojivoj osobi i on je odmah nakon toga prepraćen u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Tamo će biti do daljnjeg dok se ne provede vještačenje", rekao je za DuList Dežurni sudac Županijskog suda u Dubrovniku i glasnogovornik Županijskog suda Pero Miloglav.