Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražila ga policija i HGSS

U šumi ponad Učke zatekli Sudanca, u Vodnom dolu našli tijelo drugog migranta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudanac, kojeg je policija zatekla na putu za slovensku granicu, rekao je kako je s njime bio još jedan migrant, koji treba pomoć. Njegovo tijelo pronađeno je u utorak poslijepodne na šumskom području Vodni dol.

Primorsko-goranska policija priopćila je kako je u noći 5. veljače u pokušaju da nezakonito prijeđe državnu granicu sa Slovenijom zatekla muškarca, državljanina Sudana, koji je procesurian prema Zakonu o strancima.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

Sudanac je policajcima rekao kako je s njime bio još jedan strani državljanin kojemu je potrebna pomoć te je odmah organizirana pretraga terena u koju su bila uključena 22 policajca, 11 pripadnika HGSS-a iz Rijeke i Pule s psima tragačima, šest vatrogasaca JVP Opatija s dva psa tragača te predstavnik Šumarije Opatija. Pretraženo je područje Žejana, Lisine, Veprinca do mjesta Dol na području Istarske županije.

U utorak iza 15 sati, na šumskom području Vodni dol na oko 1000 metara nadmorske visine, pronađeno je tijelo nepoznatog mlađeg muškarca za kojeg se pretpostavlja da je traženi strani državljanin.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se utvrdio točan uzrok smrt i identitet.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene