Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na Jadranskoj magistrali

Cisterna prešla na suprotan trak i pokosila auto i vozilo hitne pomoći, poginuo 29-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 32-godišnjak upravljajući cisternom, zbog zasad neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku, gdje je udario u osobno vozilo, a potom i u sanitetsko vozilo.

U mjestu Banići na Jadranskoj magistrali rano jutros oko 6 sati u teškoj prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri vozila poginuo je 29-godišnjak. 

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Kako je izvijestila PU dubrovačko-neretvanska, u nesreći su sudjelovala tri vozila: teretno, sanitetsko i osobno vozilo

Dovršenim očevidom utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 32-godišnjak upravljajući cisternom splitskih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, zbog zasad neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku, gdje je udario u osobno vozilo daruvarskih registracijskih oznaka, a potom i u sanitetsko vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka koji su se kretali u pravcu Splita.

U ovoj prometnoj nesreći, uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradao 29-godišnji vozač sanitetskog vozila.

Zbog očevida, kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene