Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Šibeniku

U Srbiji kupio djevojku (19) pa je 11 dana seksualno zlostavljao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Šibeniku kazneno je prijavila 61-godišnjaka iz Drenovaca da je 11 dana seksualno iskorištavao državljanku Srbije koju je doveo u Hrvatsku.

Šibenska policija podigla je kaznenu prijavu protiv 61-godišnjaka iz Drenovaca (Vukovarsko-srijemska županija), koji je 19-godišnju srbijansku državljanku doveo u Hrvatsku, te od 7. do 18. srpnja na šibensko-kninskom području seksualno iskorištavao.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

>> Policija uhitila PRINCEZU zbog TRGOVINE LJUDIMA

61-godišnjaka iz Drenovaca se sumnjiči za trgovanje ljudima, a kako navodi policija on je žrtvu iskorištavao prijeteći joj te zloupotrebaljavajući njezin teški položaj i ovisnost.

Nakon dovršene kriminalističke istrage muškarac je, uz kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan u pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave šibensko-kninske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene