Nakon završenog očevida na mjestu prometne nesreće u kojoj je sinoć poginuo motociklist, policija je objavila da je riječ o 19-godišnjem mladiću i da je do te teške nesreće došlo zbog prebrze vožnje.


Nesreća se dogodila u 23,22 sata na županijskoj cesti u mjestu Seget Donji. Dolaskom u lijevi zavoj, mladić je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom aprillia splitskih tablica, sletio s ceste i udario u betonski zid. Nakon silovitog udarca o betonski zid motocikl i vozač su se zapalili. Mladić je poginuo na mjestu događaja. Očevid je obavila prometna policija, a tijelo preminulog je prevezeno na Odjel patologije Kliničkog bolničkog centra Split radi obdukcije.  (Hina)

Vezani članci Policijski očevid nakon prometne nesreće Kod Križevaca uz cestu pronađeno beživotno tijelo mlađeg muškarca, pokraj njega je bio i motocikl Prometna nesreća u Vodicama Ceste uzele još dva života: Motociklist poginuo kod Prološca, u stravičnom frontalnom sudaru kod Vodica život izgubila jedna osoba, a ozlijeđene tri osobe