Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jutros oko 5 sati i 30 minuta na autobusnom kolodvoru u Makarskoj došlo je do pucnjave u kojoj je 37-godišnjak pogođen u trbuh, teško je ozlijeđen i nalazi se u životnoj opasnosti.


'Pod još neutvrđenim okolnostima nepoznati je počinitelj iz vatrenog oružja otvorio paljbu i ranio 37-godišnjaka u trbuh' potvrdila je Marina Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske. Do pucnjave je došlo nakon verbalnog sukoba.

Vezani članci Berlinska policija Pucnjava u Berlinu, dio grada blokiran: Ubijen muškarac iz Srbije, dvojica ranjena Policija u Njemačkoj, ilustracija Pucnjava u gradu na zapadu Njemačke: Ubijene dvije osobe, policija traga za napadačem

S jedne strane je bio G.B. i njegov prijatelj, a s druge, najvjerojatnije 32-godišnji M.R. iz Makarske i 27-godišnji P.G. iz Zagreba. Poslije svađe je došlo do pucnjave u kojoj je G.B. ozlijeđen, no njegov prijatelj je brzo reagirao i pozvao prvo Hitnu pomoć, a onda i policiju kojoj je dao detaljan opis BMW-a kojim su pobjegli napadači.

Ozlijeđeni 37-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je na odjelu intenzivne skrbi u KBC-u Split. 'U ovom trenutku u policijskoj postaji u Makarskoj dvije su osobe dovedene na obavijesni razgovor', dodala je Gudelj.