Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nije lokaliziran

U požaru kod Barbana izgorjelo stotinjak hektara šume

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotinjak hektara borove i bjelogorične šume, trave i niskog raslinja izgorjelo je u požaru koji je jučer oko 14,10 sati buknuo kod mjesta Bičići i proširio se prema cesti Vodnjan-Barban, a koji još uvijek nije lokaliziran, doznaje se jutros u pulskoj javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Po riječima zapovjednika Klaudija Karlovića požar je tek od jutros oko pet pod nadzorom gasitelja ali još uvijek nije u potpunosti lokaliziran i na terenu je još petnaest vatrogasaca i šest vozila.

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Naime, premda ga je do kasno sinoć gasilo 50 vatrogasaca pulske javne vatrogasne postrojbe te dobrovoljna vatrogasna društva iz Sutivanca, Vodnjana, Svetvinčenta, Medulina i air-tractor, požar još uvijek nije u potpunosti lokaliziran.

Inače, vatra potpomognuta jakim zapadnim vjetrom brzo se iz pravca Bičića proširila do ceste Vodnjan - Barban, koja je jučer zbog gustog dima neko vrijeme bila zatvorena za promet. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene