Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U njemačkom kamionu švercao 41.000 kutija cigareta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Ilok, pri ulasku u Republiku Hrvatsku hrvatski policajci i carinici u teretnom vozilu njemačkih registracijskih oznaka pronašli su skrivenih 41.000 kutija cigareta.

"Jučer oko 8,10 sati na graničnom prijelazu Ilok, pri ulasku u Republiku Hrvatsku djelatnici policije i carine kontrolirali su teretno vozilo, marke Man, njemačkih registracijskih oznaka, kojeg je vozio 45-godišnji državljanin Srbije, te su pronađene skrivene cigarete", izjavio je Miroslav Janić, zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DETALJI VELIKE AKCIJE Iz Dubaija preko poznate domaće luke prošvercali 35 tona cigareta za gotovo 29 milijuna kuna. Imali su i veće planove, ali uplela se hrvatska policija Slika nije dostupna Pušači drugog reda Stanovnici graničnih područja imaju limit na kupnju cigareta

Cigarete su oduzete, a nakon provedenog carinskoga prekršajnog postupka, vozač je uhićen i nad njim je izvršena kriminalistička obrada.

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je vozač počinio kazneno djelo izbjegavanja carinskoga nadzora te će protiv njega biti podignuta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Iloku, navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene