Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teška nesreća kod zadra

Vozač saniteta izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste: Jedna osoba poginula na licu mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zemuniku Gornjem u subotu 12. studenog u 17:39 dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo na DC-502 i u kojoj je poginula jedna osoba.

Na mjestu događaja, smrtno je stradao 82-godišnjak, dok je 47-godišnja putnica, zbog zadobivenih ozljeda, kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar. Vozač i treći putnik iz vozila, muška osoba u dobi od 40 godina, nisu ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

Zadarska policija obavila je očevid i utvrdila da je do prometne nesreće došlo jer je 55-godišnji hrvatski državljanin, upravljao sanitetskim vozilom zadarskih registarskih oznaka i kretao se iz smjera Zadra, a nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te vremenskim neprilikama. Zbog toga je izgubio kontrolu nad upravljačem te vozilom prešao u prometnu traku za suprotni smjer, nakon čega je lijevom stranom vozila udario u zid nadvožnjaka, a potom i u kamen te se nastavio nekontrolirano kretati po zemljanoj površini gdje se i zasutavio.

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene