Makarska (Foto/Arhiva: Miranda Cikotic/PIXSELL )
Makarska (Foto/Arhiva: Miranda Cikotic/PIXSELL )

U Makarskoj je u moru, kod glavne gradske plaže izvučeno tijelo vojnog policajca.


Večeras je u Makarskoj je u moru na udaljenosti od 10 metara od obale, tijelo 32-godišnjeg vojnog policajca iz Imotskog.

Stipe Bušelić, tajnik HGSS stanice Makarska, rekao je kako su makarski HGSS-ovci kroz jutro od prijatelja preminulog mladića, a potom i službenika PP Makarska, dobili obavijest da je mladić nestao, piše Slobodna Dalmacija.

Dva ronioca, pripadnici HGSS stanice Makarska, te PP Makarska i vojna policija, sudjelovali su u akciji izvlačenja tijela iz mora koja se odvijala sa privatne brodice.

Preminuli mladić se večer prije s prijateljima, koji su iduće jutro prijavili njegov nestanak, družio na plaži kod polutoka Sveti Petar, a potom se udaljio, piše Slodobna. Nitko nije vidio da je mladić očigledno otišao prema moru, u kojem su ga idući dan i pronašli mrtvog.

Nakon što su se ronioci i ostali sudionici akcije približili beživotnom tijelu mladića, zbog prevelikog broja kupača tijelo nisu izvukli na plažu, već su ga odvukli stotinjak metara u dubinu te ga potom izvukli na brod. Nakon toga truplo je prevezeno autom pogrebnog poduzeća, a policijski očevid je u tijeku.