Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden osumnjičeni muškarac

Policija pokušava rekonstruirati ubojstvo u Gaćelezima. Susjedi tvrde: ''Bio je dobar čovjek, a ovaj je bio već u zatvoru''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje na ubojstvo 57-godišnjaka, čije je tijelo u subotu popodne pronađeno u kući u Gaćelezima, policija je privela 35-godišnjeg muškarca, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske. U nedjelju je policija s osumnjičenim došla na mjesto ubojstva.

U subotu popodnevnim satima šibenska policija je zaprimila dojavu da je u Gaćelezima pronađen mrtav muškarac. Nedugo nakon toga u Šibeniku je uhićen 35-godišnjak koji se dovodi u vezu s ubojstvom, rekla je glasnogovornica policije Marica Kosor.

Policija sumnja na nasilnu smrt te pokušava rekonstruirati događaje na mjestu gdje je pronađen mrtav muškarac. Tamo su došli zajedno s osumnjičenim kako bi pokušali doznati što se u toj kući događalo u subotu prije ubojstva.

Tijelo 57-godišnjeg muškarca pronađeno u kući u Gaćelezima, prevezeno je na Odjel patologije šibenske bolnice gdje će biti utvrđen točan uzrok smrti, doznajemo od glasnogovornice PU šibensko-kninske Marice Kosor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Tijelo pronađeno u kući: U zaleđu Vodica ubijen muškarac, policija uhitila 35-godišnjaka

Susjedi pričaju kako je ubijeni muškarac bio dobar čovjek, te kako s njim nisu nikada imali problema. S druge strane navode kako je osumnjičeni osoba koja je već bila u zatvoru, te kako je s njim oduvijek bilo problema. No dodaju kako su bili rodbinski povezani.

''Šta je s njim imao, kakvu svađu, to je na znam. Ovi koji su ga išli tražiti (ubijenog op.a) morali su provalit vrata da dođu do njega. Ne daj Bože, nikome'', kaže jedan od susjeda.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene