Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nitko od sedmorice hokejaških reprezentativaca Srbije nije ozlijeđen kada ih je jučer popodne napala skupina od 20-tak mladića na središnjem zagrebačkom trgu, a za napadačima policija još traga.


Zagrebačka policija danas je izvijestila da su hokejaši jučer oko 15 sati autobusom došli na Kaptol, nakon čega su se podijelili u grupice kako bi prošetali središtem grada i popili piće u nekom od kafića.

Vezani članci Automobilom se zabio u trgovački centar Meridijan - 3 Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje" Napad na beskućnika Tinejdžeri se iživljavali na beskućniku u Podsusedu: "Bilo ih je sedam. Pokušao sam se obraniti, ali bilo ih je previše"

Oko 17 sati na Trgu bana Jelačića grupi od sedam hokejaša (u dobi od 19 do 33 godine) s leđa je prišlo 20-tak mladića koji su ih počeli vrijeđati, a potom su ih i fizički napali, u čemu im se pridružilo i nekoliko građana.

Srbijanski hokejaši razbježali su se po Jelačićevu trgu te se opet okupili u blizini Bakačeve ulice, gdje su pričekali policiju koja ih je otpratila do hotela.

Do dolaska policije napadači su pobjegli.

Srbijanska hokejaška reprezentacija u Zagrebu sudjeluje na Svjetskom hokejaškom prvenstvu 2. divizije.