Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U centru Zagreba napadnuti srpski hokejaši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko od sedmorice hokejaških reprezentativaca Srbije nije ozlijeđen kada ih je jučer popodne napala skupina od 20-tak mladića na središnjem zagrebačkom trgu, a za napadačima policija još traga.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da su hokejaši jučer oko 15 sati autobusom došli na Kaptol, nakon čega su se podijelili u grupice kako bi prošetali središtem grada i popili piće u nekom od kafića.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Oko 17 sati na Trgu bana Jelačića grupi od sedam hokejaša (u dobi od 19 do 33 godine) s leđa je prišlo 20-tak mladića koji su ih počeli vrijeđati, a potom su ih i fizički napali, u čemu im se pridružilo i nekoliko građana.

Srbijanski hokejaši razbježali su se po Jelačićevu trgu te se opet okupili u blizini Bakačeve ulice, gdje su pričekali policiju koja ih je otpratila do hotela.

Do dolaska policije napadači su pobjegli.

Srbijanska hokejaška reprezentacija u Zagrebu sudjeluje na Svjetskom hokejaškom prvenstvu 2. divizije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene