Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhitili je na granici sa Srbijom

U braniku automobila 48-godišnja Slovenka prevozila skoro 25 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marihuana u 23 paketa, ukupne težine 24,6 kilograma, bila je sakrivena u specijalnom bunkeru zadnjeg branika i karoserije Fiata slovenskih registarskih oznaka.

Na graničnom prijelazu Batrovci-Bajakovo, između Srbije i Hrvatske, zaplijenjeno je više od 24 kilograma marihuane, a pod sumnjom za neovlašteno posjedovanje i trgovanje drogom uhićena je slovenska državljanka I. D. (48), priopćila je u srijedu srbijanska Uprava carina.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Marihuana spakirana u 23 paketa, ukupne težine 24,6 kilograma, bila je sakrivena u specijalnom bunkeru zadnjeg branika i karoserije Fiata slovenskih registarskih oznaka.

Osumnjičenoj je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti privedena Višem javnom tužiteljstvu u Sremskoj Mitrovici, navodi se u priopćenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene