Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ČETVRTAK

U Bjelovaru Dan žalosti zbog smrti dvojice mladića, poginuli u požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog smrti dvojice Bjelovarčana, preminulih uslijed požara u vikendici u noći sa subote na nedjelju, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak donio je odluku o proglašenju Dana žalosti u tom gradu, u četvrtak, 10. lipnja.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela Grada Bjelovara, trgovačkih društava u vlasništvu Grada Bjelovara te javnih ustanova i institucija Grada Bjelovara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Požar plastenika u Ludbregu - 2 Traje očevid FOTO/ VIDEO Veliki požar u Ludbregu: Vatra progutala plastenike i strojeve, ozlijeđen vatrogasac

"Suosjećamo s obiteljima i prijateljima smrtno stradalih mladića te ovim putem izražavamo iskrenu sućut", poručili su iz Uprave Grada Bjelovara.

U naselju Puričani u Bjelovaru izbio je požar na vikendici tijekom noći sa subote na nedjelju. Poginula su dvojica mladića. 

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, danas je obavljena obdukcija nad tijelima stradalih osoba kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene