Crna zastava, Ilustracija
Crna zastava, Ilustracija Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Zbog smrti dvojice Bjelovarčana, preminulih uslijed požara u vikendici u noći sa subote na nedjelju, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak donio je odluku o proglašenju Dana žalosti u tom gradu, u četvrtak, 10. lipnja.


Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela Grada Bjelovara, trgovačkih društava u vlasništvu Grada Bjelovara te javnih ustanova i institucija Grada Bjelovara.

Vezani članci Ostaci izgorenih jahti i dalje u kaštelanskom moru - 5 Uklanjanje olupina nakon požara u Marini Kaštela platit će porezni obveznici, a zbog svega nema ni turista: ''Rijetko tko sjedne u kafić, radi smrada, radi prizora. Nitko ne želi gledati ovo'' Policija na ilegalnoj rave zabavi u gradu Redonu - 3 Htjeli partijati unatoč epidemiološkim mjerama: Patrijaneri se satima borili s policijom, u sukobima mladić ostao bez ruke

"Suosjećamo s obiteljima i prijateljima smrtno stradalih mladića te ovim putem izražavamo iskrenu sućut", poručili su iz Uprave Grada Bjelovara.

U naselju Puričani u Bjelovaru izbio je požar na vikendici tijekom noći sa subote na nedjelju. Poginula su dvojica mladića. 

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, danas je obavljena obdukcija nad tijelima stradalih osoba kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.