Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Velike Ludine

Neobična prometna: Trijezan vozač na autocesti udario pijanog koji je teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom, dogodila se u ponedjeljak, 8. ožujka, oko 12.40 sati, na autocesti A3, Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Velike Ludine, kada je trijezan vozač vozilom udario pijanog vozača.

 Do nesreće je došlo kada je 20-godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljao automobilom slovenske registracije i uslijed nedržanja razmaka udario u vozilo koje se kretalo ispred njega, a kojim je upravljao 32-godišnji bosanskohercegovački državljanin pod utjecajem alkohola od 1,04 promila.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Od siline udarca 32-godišnjak je odbačen u kanal, pri čemu je teško ozlijeđen.

Protiv 20-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku policija je podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv pijanog 32-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene