Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Pre)brza vožnja

Pet djevojaka stradalo u nesreći kod Kutjeva: Mlada vozačica udarila u metalnu ogradu, automobil uništen do neprepoznatljivosti

Strašna nesreća kod Kutjeva (Foto: Požega.eu)
Strašna nesreća kod Kutjeva (Foto: Požega.eu) Foto: Požega.eu
Tri su djevojke teže, a dvije lakše ozlijeđene u nedjelju navečer kod Kutjeva, kada su Volkswagenom Polo udarile u zaštitnu ogradu te potom i u prometni znak.

Požeško-slavonska policija priopćila je kako se nesreća dogodila oko 19:25, na županijskoj cesti između mjesta Hrnjevac i Venje, kada se 20-godišnja vozačica nije kretala sredinom prometne trake, pa je sišla na putnu bankinu.

Pročitajte i ovo Otkačio se ringišpil u Srbiji Stravična nesreća UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nadzorne kamere snimile stravičan snimak trenutka pada ringišpila Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba

Tom prilikom vozilo se zanijelo i udarilo u metalnu zaštitnu ogradu, a potom i u prometni znak.

U nesreći su teško ozlijeđene vozačica i dvije djevojke u dobi od 19 i 21 godinu, a lakše dvije 18-godišnjakinje, kažu u PU požeško-slavonskoj te najavljuju daljnje utvrđivanje svih okolnosti ove prometne nesreće.

Portal Požega.eu piše kako tragovi s nesreće upućuju da je vozačica prebrzo vozila.

Od siline udara, navode, automobil je uništen do neprepoznatljivosti, a ozlijeđene su izvlačili vatrogasci kutjevačkog DVD-a, dok je Hitna pomoć ozlijeđene djevojke prevezla u požešku bolnicu. (N.C./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene