Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Zadru

Dječak iskrvario: Majka mu zarezala vrat da ga spasi od gušenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U očajničkom pokušaju da spasi četverogodišnjeg sina koji se gušio predmetom koji mu je zapeo u dušniku, majka je djetetu zarezala vrat.

Do tragičnog slučaja došlo je sinoć u Zadru. Negdje oko ponoći policija je dobila dojavu da je Hitna pomoć izašla na teren zbog dječaka koji se gušio. Hitnu pomoć je zvala majka. Kad su djelatnici došli u stan dječak nije davao znakove života. Prebacili su ga u bolnicu gdje je i preminuo, doznajemo od glasnogovornika zadarske policije Elisa Žodana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

Prema neslužbenim informacijama, na djetetovu vratu su primijećene ozljede koje upućuju da je majka ne mogavši strani predmet izvaditi prstima, zarezala djetetov vrat. Majka je u teškom stanju šoka i prebačena je na psihijatrijski odjel zadarske bolnice.

'Danas je, na Odjelu patologije zadarske bolnice, izvršena obdukcija kojom je utvrđeno da je uzrok smrti djeteta iskrvarenje uslijed rezne rane na vratu. Prema dosadašnjim saznanjima, ranu je nanijela majka djeteta koje se gušilo.
U suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, poduzimaju se radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, te će se po okončanju donijeti odluka o kvalifikaciji', priopćeno je iz policije.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene