Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Utrkivali se pa izazvali tešku prometnu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naš čitatelj iz Varaždina poslao nam je fotografije i video snimku prometne nesreće koja se dogodila u petak oko 21:45 sati zbog, prema izjavama očevidaca, ulične utrke!

Prenosimo e-mail poruku našeg čitatelja u cijelosti.

Pročitajte i ovo Sara Duvnjak i Josipa Galić - 2 Humanitarni cilj Za popularnu utrku startnina više nema: "Dobre vijesti su da svi još uvijek mogu sudjelovati" Utrka konobara u Parizu - 3 Uoči Olimpijskih igara VIDEO Nasmiješeni, uzbuđeni, usredotočeni: Dvjesto konobara utrkivalo se središtem Pariza

Nezgoda se dogodila na križanju Zagrebačke i ulice Miroslava Krleže u Varaždinu. Srebrni automobil marke peugeot 206 dolazeci od smjera grada vozio se zagrebačkom ulicom. 

Prema izjavama očevidaca, dotični je vozio brzinom od 140km/h, a navodno se utrkivao sa još jednim peugeotom, koji nije stradao u nesreći.

Dolazeći do semafora srebrni peugeot zbog velike brzine nije mogao izbjegnuti nadolazeća dva automobila. Pokušao je, za dlaku je izbjegnuo srebnu škodu octavio, međudim nakon semafora pogodio je nadolazeću škodu fabiu karavan, te od njega pogodio i renault scenic.

U nesreći je bilo stradalih jer je odmah došla hitna pomoć koja je odvela vozačicu renaulta i ostale sudionike nezgode. 

Mi kao čitatelji bi se trebali upitati da li se ovdje radi o još jednom primjeru ulične trke, koja je ovaj puta završila kobno, za sada samo sa materijalnom štetom, međutim nezna se što se dogodilo sa odvezenom gospođom.

Pravo je pitanje gdje je bila varaždinska policija u to vrijeme. Sama zagrebačka ulica dnevno se nekoliko puta patrolira, međutim u ovim kasnijim satima očito da je policija zakazala.

Jer obično nedaleko od mjesta nezgodne policija kontrolira brzinu prometa za vikend, što naravno ovaj put nije bio slučaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene