Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Talijan novčano kažnjen zbog krijumčarenja ptica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinski sud u Zadru osudio je 27-godišnjeg talijanskog državljanina na novčanu kaznu od 16.000 kuna zbog pokušaja krijumčarenja ptica, za što nije imao nikakvu dokumentaciju, niti ih je prijavio carinskim službenicima.

Policijska uprava zadarska jutros je izvijestila kako je jučer
dovršena kriminalistička obrada nad talijanskim državljaninom koji je počinio kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhvaćen na djelu Talijan švercao 50-ak mrtvih šljuka u automobilu Slika nije dostupna Prugaste trepetljike Talijan krijumčario zaštićene ptice vrijedne 146.400 kuna

Talijanski državljanin je u ponedjeljak, 22. listopada, na motornom brodu "Zadar" koji plovi na liniji Zadar - Ancona pri graničnom nadzoru zatečen da u osobnom vozilu prevozi divljač (ptice) bez dokumentacije, a da ih nije prijavio carinskim službenicima.

Nakon što ga je jučer policija privela, u zadarskom Općinskom sudu proglašen je krivim i novčano kažnjen, a protiv njega je podnesena i prekršajna prijava po Carinskom zakonu te su mu oduzeti divljač i vozilo, navodi PU zadarska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene