Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izboli ga nožem

Svjedoci krvavog napada na mladića u Slavonskom brodu: "Tukli su ga i vikali zašto je pokrao njihovu mamu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedoci napada na devetnaestogodišnjaka na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu ispričali su što je prethodilo krvavom napadu u kojem je mladić zaradio dvije ubodne rane nožem.

Devetnaestogodišnjak kojeg su dvojica maloljetnika ranila nožem u utorak na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu podvrgnut je operacijama abdomena i prsišta te je njegovo stanje trenutno stabilno.

Pročitajte i ovo Svađa zbog tambure - 1 Pukla žica Svađa između Grada i udruge dovela do bizarne situacije: "Mi ne tražimo radna mjesta, mi radna mjesta imamo" Ante Mikulić poteškoće u razvoju Ante (6) napokon može u gradski vrtić: "Iza nas je šest godina borbe..."

Mladić je u sukobu zaradio dvije ubodne rane, jednu na leđima i drugu na natkoljenici.

Svjedoci događaja ispričali su da je u ekipi koja ga je napala bila i i jedna starija žena te osmero djece starih između šest i šesnaest godina. "Oni su se cijelo poslijepodne motali po kolodvoru i kada je autobus stao na peron, a mladić iz njega izašao, krenuli su na njega", ispričali su svjedoci za Jutarnji list.

Tvrde da su bili naoružani drškama za sjekiru te su mu dovikivali zašto je pokrao njihovu mamu. "Počeli su ga udarati tim drškama i srušili ga na pod. Potrčao sam prema njima, skočio je i vozač autobusa te smo ih rastjerali, a mladić je pobjegao u autobus", ispričao je svjedok.

Napadači su potom izvadili kuhinjske noževe te su dvojica utrčala u autobus i vrlo brzo iz njega istrčali. Za njima je izašao i mladić govoreći kako ga boli.

Mario Marić, voditelj Autobusnog kolodvora, rekao je za Jutarnji da je napadnuti mladić doputovao autobusom koji je stigao iz Zagreba. "Čim su ga napali, naš je prometnik pozvao policiju i Hitnu pomoć, a naša je djelatnica zapisala registracijski broj automobila kojim su pobjegli. Druga je djelatnica odmah iznijela kutiju prve pomoći pa su mu prije dolaska Hitne pomoći stavili zavoj na ranu, a on je vikao da ga jako boli. Naši su djelatnici vidjeli i da je jedan nož bačen u kantu za smeće pokraj perona gdje se napad dogodio pa ga je policija uzela", rekao je Marić. 

Policija je uhitila dvojicu maloljetnika koje sumnjiče za napad na devetnaestogodišnjaka. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene