Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Navijač Dinama u tučnjavi ostao bez dijela uha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici đakovačke policijske postaje priveli su 12 osoba osumnjičenih da su jučer oko 12,30 sati u Piškorevcima kod Đakova napali skupinu od 13 Dinamovih navijača.

Maskirani napadači, naoružani palicama, koji su navijače napali uoči utakmice Cibalia-Dinamo, pri čemu je jedan 17-godišnji navijač iz Siska ostao bez dijela uha, također su razbili vjetrobransko staklo na jednom automobilu sisačkih registracijskih oznaka te stakla na vratima i prozorima ugostiteljskog objekta u blizini kojega se izgred dogodio, a onda otišli kombijem i automobilom.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

U mjestu Široko Polje ubrzo su ih zaustavili službenici đakovačke policijske postaje, a provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da se radi o 12 osoba u dobi od 17 do 32 godine, od kojih je šest sa zagrebačkog, pet s dubrovačkog i jedna s požeškog područja, navodi policija.

Osumnjičenike se tereti da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja, pa će se protiv njih podnijeti odgovarajuća kaznena prijava.

Policija je izvijestila i da je tijekom odigravanja sinoćnje
utakmice 1. hrvatske nogometne lige između Osijeka i Hajduka na osječkom stadionu Gradski vrt privedeno 11 navijača zbog kršenja zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene