Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji

Sudar automobila i kombija kod Šibenika: Vozačica teško ozlijeđena i zadržana na bolničkom liječenju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak ujutro dogodila se prometna nesreća kod Šibenika. Oboje vozača zatražilo je liječničku pomoć, doznajemo od policije.

U prometnoj nesreći oko 8:20 u Dubravi kod Šibenika teže je ozlijeđena 55-godišnja vozačica osobnog automobila Nissan, koja je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je 32-godišnji vozač teretnog automobila Citroen lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Ilustracija Vozač poginuo 37-godišnjak poginuo na magistrali: Prevelikom brzinom ušao u zavoj i zabio se u betonski zid

Kako se doznaje, 32-godišnjak u kombiju Citroen, zadarskih registracijskih oznaka, krećući se nerazvrstanom cestom iz smjera Bilica, dolaskom neposredno prije raskrižja te ceste s cestom za zaseok Rakovo Selo, pokušao je izbjeći sudar s nepoznatim vozilom koje se kretalo ispred njega. Tijekom vožnje 32-godišnjak nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

S obzirom na to da je vozio prebrzo, naglo je skrenuo na lijevu prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnoga smjera i frontalno udario u automobil Nissan splitskih registracijskih oznaka. Automobilom je tom cestom upravljala 55-godišnja vozačica.

Nakon sudara teretni se automobil od siline udara odbio i izletio izvan ruba kolnika na travnato-zemljanu površinu, gdje se i zaustavio, dok se automobil zarotirao i zaustavio zadnjim dijelom na sjevernoj prometnoj traci, a prednjim dijelom izvan ruba kolnika na šljunčanoj površini.

Protiv 32-godišnjeg vozača policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene