Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesec dana iza rešetaka

Stravična nesreća na Sveticama: Istražni zatvor za dvojicu vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Zagrebu određen je jednomjesečni istražni zatvor mladiću koji je skrivio stravičnu prometnu nesreću na Sveticama. Zatvor je određen i vozaču kombija kojeg je mladić pokušavao izbjeći.

Zbog stravične prometne nesreće na zagrebačkim Sveticama danas je na Županijskom sudu u Zagrebu određen jednomjesečni istražni zatvor mladom počinitelju nesreće te vozaču kombija kojeg je u jurnjavi pokušavao izbjeći.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo Mario Banožić konačno Podignuta optužnica protiv Marija Banožića, evo kakva mu kazna prijeti

>> Milanović o nesreći na Sveticama: Bjesove ne kanalizirajte kroz volan

Kako je za Dnevnik.hr potvrđeno na Sudu, 26-godišnjem mladiću, koji je Toyotom Celice na nogostupu uz cestu naletio i na mjestu usmrtio 8-godišnjeg dječaka i njegova oca (36), istražni je zatvor određen radi opasnosti od počinjenja kaznenog djela.

Vozaču kombija zatvor je određen zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke, tj. dvojicu radnika koja su s njim bila u vozilu.

Nesreća se dogodila u utorak ujutro na raskrižju Ulice Svetice i Granešinske ulice, a od siline udarca muškarac i dječak su preminuli na mjestu događaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene