Na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj došlo je do prometne nesreće. Poginule su dvije osobe, a tri su osobe teško ozlijeđene. Još uvijek se ne zna identitet poginulih.

Galerija


Oko 23 sata na DC 102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registarskih oznaka.

Vezani članci Nesreća na autocesti Pametnjaković se odlučio prestrojiti u zadnji tren, pa razbio skupocjeni auto Franjo Toljanić Otok Krk zavijen u crno nakon smrti poznatog vinara: "Ovo je veliki gubitak, Franjo je bio pošten i vrijedan"

Dosad je utvrđeno da je prometnu nesreću izazvao vozač Fiat Stila riječkih registarskih oznaka koji je iz još neutvrđenih okolnosti u jednom trenutku prešao u suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s automobilom marke VW Scirocco kojim je upravljao 22-godišnjak. 

Prilikom sudara Stilo se odmah zapalio i u njemu su smrtno stradali vozač i suvozač, dok su u Volkswagenu tri osobe teško ozlijeđene. Pomoć im je pružena u riječkom KBC-u.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika, od 23.10 do 4 sata, promet je na tom dijelu dionice bio obustavljen za sva vozila i preusmjeren na zaobilazne pravce. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće, objavila je policija.