Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HOROR NA CESTI

Stravična nesreća na Krku: Vozač prešao u suprotnu traku, automobil planuo odmah nakon sudara, izgorjele dvije osobe

Nesreća na Krku - 1
Nesreća na Krku - 1 DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija Nesreća na Krku - 1 Nesreća na Krku - 1 Foto: DNEVNIK.HR Nesreća na Krku - 4 Nesreća na Krku - 4 Foto: DNEVNIK.HR Nesreća na Krku - 3 Nesreća na Krku - 3 Foto: DNEVNIK.HR +0 Nesreća na Krku - 2 Galerija 1/4 >>
Na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj došlo je do prometne nesreće. Poginule su dvije osobe, a tri su osobe teško ozlijeđene. Još uvijek se ne zna identitet poginulih.

Oko 23 sata na DC 102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Dosad je utvrđeno da je prometnu nesreću izazvao vozač Fiat Stila riječkih registarskih oznaka koji je iz još neutvrđenih okolnosti u jednom trenutku prešao u suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s automobilom marke VW Scirocco kojim je upravljao 22-godišnjak. 

Prilikom sudara Stilo se odmah zapalio i u njemu su smrtno stradali vozač i suvozač, dok su u Volkswagenu tri osobe teško ozlijeđene. Pomoć im je pružena u riječkom KBC-u.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika, od 23.10 do 4 sata, promet je na tom dijelu dionice bio obustavljen za sva vozila i preusmjeren na zaobilazne pravce. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće, objavila je policija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene