Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrtni slučaj u Splitu

Split: Pronađena mrtva u kadi, sumnja se na ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija jučer oko 16,20 sati u Vinkovačkoj ulici pronašla je mrtvo tijelo 74-godišnje žene. Ne isključuje se da je riječ o nasilnoj smrti.

'Na mjestu događaja policija obavlja očevid, a tijelo žene prevezeno je na Odjel patologije na obdukciju', stoji u izvješću PU splitsko-dalmatinske. Zbog nestanka majke koja živi s njima, 49-godišnjak i 46-godišnjak jučer popodne nazvali su policiju ističući kako bi im majka mogla biti u stanu rođakinje koji često provjetrava i brine se o njemu dok je ona u Francuskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Neslužbeno doznajemo kako su vrata stana bila zaključana te je policija ušla tek uz pomoć GSS-a. Njihovi članovi spustili su se s vrha zgrade do prozora stana starice i ušli. Neslužbena je i informacija da je stranica s ozljedama glave pronađena mrtva u kadi. Policija sumnja da te ozljede nisu nastale u mogućem padu, nego nasilno pa slučaj vodi kao ubojstvo.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene