Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred hotela

Starica pretučena i teško ozlijeđena na parkiralištu u Makarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makarski policajci uhvatili su dvojicu mladića, 19-godišnjeg Petra B. i 23-godišjeg Armina S. koji su jučer ispred hotela Meteor u Makarskoj napali i teško ozlijedili 70-godišnju Stanu B.

Slomili su joj tri rebra i lopaticu.Mladići, kako neslužbeno doznajemo, nisu imali namjeru ženu opljačkati već joj "dati do znanja" kako mora promijeniti ponašanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nanio mu teške ozljede Ispitan vojnik koji je brutalno nogom udario mladića odjevenog u Djeda Mraza: U Državno odvjetništvo stigao u lisicama Hrvoje Krešić, novinar Nove TV NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Javnost u šoku - kako su mogli dobiti samo devet godina zatvora? "Državno odvjetništvo izmijenilo je prvotnu kvalifikaciju"

Stana B. navodno je poznata po incidentnom ponašanju, vikanju, vijeđanju, pa je nekoliko puta i prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira. Stana B. je hospitalizirana na Odjelu traumatologije u splitskoj bolnici, a Petar B. i Armin S. zaradili su kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

>> Starici ponudile masažu pa joj ukrale 100.000 kuna

Starici je pružena  liječnička pomoć i zadržana je na bolničkom liječenju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene