Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos na Firulama

Split: U pucnjavi u bolnici ozlijeđena jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U krugu Kliničkog bolničkog centra Split na Firulama oko podneva je pod još nerazjašnenim okolnostima došlo do pucnjeva, u kojoj je jedan muškarac zadobio prostrijelnu ozljedu noge, no srećom nije bilo ozlijeđenih među ostalim pacijentima.

Splitska je policija potvrdila kako se incident dogodio pred ulazom u Hitnu pomoć, no s obzirom da je očevid u tijeku za sada nemaju drugih informacija o uzrocima i okolnostima pucnjave. Također za sada nije točno utvrđeno u kojem je trenutku zapucano iz pištolja.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Kako doznajemo od svjedoka koji su se nalazili pred zgradom Hitne pomoći, u trenutku incidenta dvojica muškaraca su pred ulaz u Hitnu stigli crnim BMW-om šibenskih registracija. U jednom trenutku vozač BMW-a je dao gasa i zabio se u parkirana kola Hitne pomoći koja su se nabila na željeznu rampu pred ulazom.

Pucnjava u NK Odra, počinitelji uhićeni

Potom su muškarci izašli iz vozila i započeli svađu. Liječnik je pohitao u pomoć i u vozilu primjetio pištolj. Suvozaču u BMW-u je pružena liječnička pomoć, te je utvrđeno da ima prostrijelnu ozljedu noge.

Vozač iz BMW-a je uhićen i liječnici ga pregledavaju kako bi utvrdili je li i on ozlijeđen.

Policija će obojicu muškaraca testirati na alkohol i droge.(Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene