Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U dva odvojena slučaja splitska policija pronašla je 2,7 kilograma marihuane i gotovo pola kilograma amfetamina.


Splitska policija uhvatila je dilere kod kojih je u dva odvojena slučaja pronašla 2,7 kilograma marihuane i gotovo pola kilograma amfetamina, ukupne vrijednosti 255 tisuća kuna.

Vezani članci Policija (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Posvađali se zbog parkinga pa trudnici letvom slomio ruku; taksist pretukao tri strana turista Splitska plaža Firule (Foto: Screenshot/Dnevna doza splitskog nereda) Na splitskoj plaži curi septička jama: "To je obiteljsko mjesto, tu se ljudi kupaju normalno"

Prvi slučaj zapljene odradili su pripadnici druge splitske policijske postaje koji su kazneno prijavili 44–godišnaka zbog preprodaje droge, ali i ilegalnog posjedovanja oružja. U njegovom stanu u Splitu pronašli su gotovo 1,8 kilograma marihuane, nešto manje od pola kilograma amfetamina i manju količinu droge MDMA, te vagu za mjerenje, pištolj "crvena zastava", streljivo te tridesetak tisuća kuna za koje se sumnja da je "zaradio" od droge.

Četrdesetak tisuća kuna vrijednu marihuanu pronašli su i kaštelanski policajci kod 30-godišnjeg muškarca za kojega se sumnjaju da je na području Kaštela od studenog 2015. nabavljao i preprodavao drogu. Policija sumnja da je manju količinu droge prodao trojici mladića koji su uhićeni nakon kupovine i potom prekršajno prijavljeni. U osumnjičenikovom stanu policajci su pronašli 820 grama marihuane. (Hina)